بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

قاضی القضات داعش در افغانستان به هلاکت رسید

ریاست امنیت ملی افغانستان اعلام کرد که «عبدالله اورکزی» قاضی القضات داعش در این کشور به هلاکت رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، ریاست امنیت ملی افغانستان امروز سه شنبه از هلاکت «عبدالله اورکزی» قاضی القضات داعش در این کشور خبر داد.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، در بیانیه صادره از سوی ریاست امنیت ملی افغانستان آمده است که «عبدالله اورکزی» در جریان عملیات نیروهای امنیت ملی کشته شده است؛ اما از زمان و مکان دقیق این عملیات چیزی اعلام نشده است.

 

بیانیه ریاست امنیت ملی در این خصوص می‌افزاید: عبدالله اورکزی معاون مسؤل استخبارات شاخه خراسان داعش بود و حمله به زندان ننگرهار را نیز با همکاری فنی طالبان طرح ریزی کرده بود.

 

مهر

کلمات کلیدی: افغانستان داعش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار